www.honeywell.comwww.honeywell.dk
forside generel information Vand VARME Bygningsautomatik KØLING KONTAKT OS INFORMATION

Kombi-Auto, V5001P

Læs mere:
Teknisk information
Mere information

Energieffektive varmeanlæg med differenstrykregulering

Honeywell har et bredt udvalg af produkter for indregulering af varme- og køleanlæg og præsenterer et helt nyt ventilprogram inden for differenstrykregulering.

Kombi-Auto reducerer energiforbruget og sikrer optimal drift af anlægget. Selve regulatorventilen med indbygget membran installeres på returløbet og afspærringsventilen, Kombi-S installeres på fremløbet. Impulsrør og tilhørende koblinger/fittings medfølger.

Indstillingen af differenstrykregulatoren er trinløs og udføres enkelt og uden brug af værktøj. Regulatoren er egnet til anlæg med varierende forbrug, eksempelvis i 2-strengs anlæg, og opretholder balance i anlægget ved at holde differenstrykket på et konstant niveau.

Ventilerne er forsynet med Safe-Con™ hurtig tilkobling, og der er mulighed for at udbygge Safe-Con™ systemet på ventilhuset, hvilket giver mulighed for differenstryk måling med Honeywell Basic Mes II måleinstrument. Alle vore ventiler kan også måles med andre fabrikaters måleinstrumenter ved brug af adapter.

Det er enkelt at vælge den rigtige ventil, da Honeywell tilbyder 2 trykklasser, som leveres i størrelser fra DN15 til DN50. Enten vælger man 50…350mbar eller 300…6000mbar. Både impulsrør på 0,8 m og isolation for ventilerne følger med, når du bestiller Kombi-Auto/Kombi-S løsningen.


Teknisk information
Mere information


Se animation af indregulering i praksis

   
LINKS
Honeywell.dk
Honeywell-ecc.dk
Ecc.emea.honeywell.com
Vandkomponenter
Honeywellnow.com
Indregulering
Industri


LINKS TIL PRODUKTER
Produkter Europa
Trådløs varmestyring - evohome


LINKS TIL VÆRKTØJER

Ventil kalkulationsprogram
Lineære ventiler
Frekvensomformere
Små aktuatorer - 2,5/6,5 mm
Store aktuatorer - 20/38 mm


CENTRALINE
CentraLine.com
PARTNER web login


OEM

OEM-løsninger
Køling

       
 
Copyright |  Datasikkerhed

12.07.2013