www.honeywell.comwww.honeywell.dk
forside generel information Vand VARME Bygningsautomatik KØLING KONTAKT OS INFORMATION


ALWA-Comfort

Læs mere: Pressemeddelelse
Teknisk dokumentation

Ny ALWA-Comfort cirkulationsventil fra Honeywell

Med den nye Alwa-Comfort V18xx, ”in-line” strengreguleringsventil, fuldender Honeywell sit produktprogram af ALWA cirkulationsventiler til brugsvand udført i korrosionsfri rødgods.

Alwa-Comfort ventilen er udviklet til at regulere på helt små flow- og strømningshastigheder <0,1 m3 /timen. Ventilen har et indbygget termisk element med patenteret bypass åbning, som sikrer en nøjagtig regulering.

Ventilen er tiltænkt hygiejniske formål og velegnet til individuel, etagebaseret, temperaturkontrol i fleretagesejendomme eller hvor varmt brugsvand strømmer til andre små blandekredse. Derudover som en komfort foranstaltning, hvor der er ønske om øjeblikkelig behov for varmt vand på et givent tapsted.

Temperaturreguleringen styres præcist af et fuldt integreret termisk element, som er den centrale enhed i produktet. Det unikke ”in-line” design er kompakt, pladsbesparende og giver fordele ved planlægning af installationen.

Temperaturkontrollen er forindstillet til enten 57ºC eller 63ºC. Ingen anden indstilling er nødvendig, idet det termiske element regulerer flowet af det gennemstrømmende varme brugsvand via et lille, fastindstillet bypass.

Ved temperaturfald åbner ventilen og tillader tilstrømning af varmt vand. Ved en temperaturstigning i anlægget, sker der en udvidelse af det termiske element, som lukker ventilen, indtil den ønskede flowmængde opnås.

Derved opnås en permanent og stabil afbalancering af det cirkulerende varme brugsvand med minimalt energiforbrug.

Pressemeddelelse
Teknisk dokumentation

Se video af funktion
   

 

 

LINKS
Honeywell.dk
Honeywell-ecc.dk
Ecc.emea.honeywell.com
Vandkomponenter
Honeywellnow.com
Indregulering
Industri


LINKS TIL PRODUKTER
Produkter Europa
Trådløs varmestyring - evohome


LINKS TIL VÆRKTØJER

Ventil kalkulationsprogram
Lineære ventiler
Frekvensomformere
Små aktuatorer - 2,5/6,5 mm
Store aktuatorer - 20/38 mm


CENTRALINE
CentraLine.com
PARTNER web login


OEM

OEM-løsninger
Køling

       
 
Copyright |  Datasikkerhed

12.07.2013